HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Honlapkészítés - ötletek


Tudjuk, hogy a weboldallal kapcsolatos szerteágazó szolgáltatások, termékek között, nagyon könnyű elkeveredni. Mi ezért úgy döntöttünk, hogy Honlapkészítés alapcsomagunkba minden olyan szolgáltatást beletettünk, amire szükséged lehet. Nincsenek kisbetűk, nincsenek csapdák, ez a csomag mindent tud, ami az induláshoz kell:

A fenti feladatsor elegendő egy statikus menüpontokból álló weboldal létrehozásához, de mi van akkor ha Te szeretnéd a weboldal szövegeit, tartalmait, fotói lecserélni, vagy hírleveleket küldeni, ügyféljelentkezéseket fogadni, termékeket megjeleníteni? Nézz be a Honlapkészítés ötletek alatti menüpontokba és mindenre megtalálod az általunk kínált megoldást.

Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Én alapvetően az építőiparhoz, építőanyag-kereskedelemhez értek, az Enigma Webstúdióval való közös gondolkodás során azonban elég volt az elképzeléseimet, érzéseimet elmondanom, a stúdió szakemberei mindig érzékenyen tapintottak rá a lényegre, hasznos tanácsokkal segítették tovább a munkát, ha kellett, akkor elemezték a hasonló weboldalakat és úgy adtak iránymutatást, velük mindvégig úgy éreztem, jó kezekben van a honlapom

Polgár Edit
www.tuzepnet.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches