KIEMELT REFERENCIÁINK
Megoldások:
HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Honlapkészítés - ötletek

Online katalógus

Gyakran fordulnak hozzánk azzal a kéréssel, hogy egy cég teljes termékpalettáját jelenítsük meg a honlapon, ráadásul úgy, hogy a termékek adatait az ügyfél szeretné karbantartani. Ha a Te céged is alapvetően termékeket forgalmaz és a termékeket katalógusba, csoportokba szervezve szeretnéd megmutatni, akkor az Online katalógus megoldásra van szükséged. A termékekcsoportok, alcsoportok logikai felépítése teljesen a Te kezedben van, de természetesen útólag is bármikor vehetsz fel új termékcsoportot, vagy módosíthatod, törölheted a meglévő termékcsoportokat.

A rögzített termékcsoportokba rögzítheted a termékeidet, a  termékekről fotók és rögzített szövegek is megjelenhetnek a honlapon, melyeket a későbbiekben újrarendezni, törölni és módosítani egyaránt lehet. A termékekkel kapcsolatos struktúrákat és paramétereket minden esetben az igényeid alapján alakítjuk ki. 


● Akik ezt a megoldást már használják:

Infotéka Kft.
Novorin orrcsepp
Bedő Manufaktúra Kft.
One & Only Esküvői Ruhaszalon
Complexlab Kft.
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Én alapvetően az építőiparhoz, építőanyag-kereskedelemhez értek, az Enigma Webstúdióval való közös gondolkodás során azonban elég volt az elképzeléseimet, érzéseimet elmondanom, a stúdió szakemberei mindig érzékenyen tapintottak rá a lényegre, hasznos tanácsokkal segítették tovább a munkát, ha kellett, akkor elemezték a hasonló weboldalakat és úgy adtak iránymutatást, velük mindvégig úgy éreztem, jó kezekben van a honlapom

Polgár Edit
www.tuzepnet.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches