HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Honlapkészítés - ötletek

Tartalom karbantartás

Gyakori kérés, hogy a ritkán változó menüpontok mellett olyan részletek is szerepelhessenek az oldalon, amelyeket hetente, sőt akár naponta is fel lehet frissíteni – azaz legyen(ek) a honlapnak olyan menüpontja(i), amelyet a tulajdonos tart folyamatosan karban annak érdekében, hogy akciói vagy a céggel kapcsolatos hírek azonnal felkerülhessenek a weblapra. Ha a Te weboldaladon is lesz olyan menüpont, ami fontos, hogy mindig friss legyen, vagy fontos, hogy a Te kezedben legyen, akkor érdemes ezen az ötleten elgondolkoznod. A hírek, akciók, referenciák, árlista menüpontok szoktak a leggyakrabban ilyenek lenni. Fontos, hogy akár referenciáról legyen szó, akár hírekről, mi az adott menüpont felépítését az adott hír vagy referencia, stb. adatait a konzultációk során alakítjuk ki. Mindent a Te logikád szerint építünk fel.

A tartalom karbantartás modul segítségével bármikor módosíthatod az adott menüpont tartalmát. Akár otthonról, akár nyaralás közben is felvehetsz újabb tartalmat, illetve törölheted, vagy megváltoztathatod azok részleteit. És a legjobb az egészben, hogy nem kell programozónak, vagy informatikusnak lenned, az egész nem bonyolultabb, mint a Facebook, vagy az iWiW használata. Mi lehet tartalom? Szöveg, kép, de akár hangállomány, vagy akár egy Youtube videó is beilleszthető.

 

 


● Akik ezt a megoldást már használják:

Beltex Kft.
Mediterrán Kert Kft.
Infotéka Kft.
Konzol Studió Kft.
TÜZÉPNET.HU - Pedig-Ez Kft.
Zsáki Baba Népművészeti Manufaktúra
Swietelsky Rt. - Relaxhome
BB TIME KFT.
Szálka 96 Kft.
Novorin orrcsepp
One & Only Esküvői Ruhaszalon
Gartrans Budapest Kft.
Tudor Alapítvány
Magyar Országos Közjegyzői Kamara
Csáky és Társa Bt.
Ágyakháza
Complexlab Kft.
Duna Life Kft.
SISSI Panzió
Hunicorn Kft.
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Már az árajánlatnál sem hittem a szememnek. Ez nem csupán árajánlat, hanem személyre szabott szaktanácsadás, sok dolgot világossá tett számomra. Őket választottam és a fejlesztés során sem csalódtam a döntésben! Számomra az Enigma a pontosság, szakértelem, ügyfélközpontúság szinonimája lett.

Kádárné Zsáki Lívia
www.magyarbaba.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches