HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Honlapkészítés - ötletek

Többnyelvűség

A honlapkészítés során a  többnyelvűség nem csupán azt jelenti, hogy az oldal tartalma több nyelven is elérhető. Többnyelvűség esetén a teljes karbantartó felületet úgy alakítjuk ki, hogy minden szöveges tartalmat több nyelven tudj rögzíteni. Ha például egy terméked leírásáról van szó, akkor azt be kell tudnod rögzíteni a honlap nyelvein /angol, német, stb./ Amikor egy látogató a weboldaladon van és kiváaszt egy nyelvet, a rendszer atomatikusan azokat a nyelvi tartalamakat jeleníti meg, amit a látogató kiválaszott. 

Ha több országban, több domain alatt is megjelenik a honlapod, akkor segítségedre lehet egy olyan automatizmus, amivel a domain nyelvi kiterjesztéséből (.ro, .de, .sk) meghatározzuk a látogató országát és ahhoz igazítjuk a nyelvet, így automatikusan kényelmessé és ügyfélbaráttá varázsoltad látogatóid számára a nyelvválasztást.


● Akik ezt a megoldást már használják:

Beltex Kft.
Nehézfémöntöde Zrt.
Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter
Zsáki Baba Népművészeti Manufaktúra
Török Péter - Táj és Környezetépítész
Katti Zoób Divatház
Enviroclean Hungary Kft.
Magyar Országos Közjegyzői Kamara
WOOD-STOCK 2000 Bt.
Human Factor Bt.
BetonKontakt Kft.
Schmidt-Kovács Andrea
Matus Marcell Vezetői Tanácsadó Kft.
Duna Life Kft.
SISSI Panzió
HMM Trade Kft.
Hunicorn Kft.
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Én alapvetően az építőiparhoz, építőanyag-kereskedelemhez értek, az Enigma Webstúdióval való közös gondolkodás során azonban elég volt az elképzeléseimet, érzéseimet elmondanom, a stúdió szakemberei mindig érzékenyen tapintottak rá a lényegre, hasznos tanácsokkal segítették tovább a munkát, ha kellett, akkor elemezték a hasonló weboldalakat és úgy adtak iránymutatást, velük mindvégig úgy éreztem, jó kezekben van a honlapom

Polgár Edit
www.tuzepnet.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches