HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Honlapkészítés - ötletek

Védett tartalom

Alapítványok, szakmai szervezetek gyakori kérése, hogy a honlapnak legyenek  olyan menüpontja is, melyeknek megtekintésére csak a szervezet tagjai jogosultak. Ebben az esetben a felhasználónév/jelszó párossal beléptetjük a látogatót és ha a felhasználó rendelkezik jogosultsággal, akkor megtekintheti a védett tartalmat. A funkció annál is hasznos lehet, ha az értékesítési stratégiád többszintű, lehetnek olyan menüpontjaid, vagy a termékinformációid, amit csak a kereskedőidnek szeretnél megmutatni, mindenki más csak a publikus adatokat látja.

Védett tartalom szolgáltatásunk tulajdonképpen a tartalomkarbantartás modul egyfajta kiterjesztése, ahová a különféle cikkek, termékek stb. úgy tölthetők fel, hogy megtekintésüket előre meghatározott regisztrációhoz köthetjük. A webáruház modullal összekötve a vásárlóknak és a viszonteladóknak szánt tartalmak megkülönböztetésére is kiválóan alkalmas, miáltal lehetővé teszi a teljes értékesítési struktúra korszerű kiszolgálását.


● Akik ezt a megoldást már használják:

Infotéka Kft.
Novorin orrcsepp
Magyar Országos Közjegyzői Kamara
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Széles ajánlati körből választottuk ki az Enigma Webstúdiót Külön örömünkre szolgáltak a Stúdió munkatársainak magas szintű hozzáértést igazoló arculatterv-megoldásai, a folyamatos karbantartás és áruforgalom lehetősége, amelyet az Enigma által kifejlesztett speciális akció- és ajánlattételi modulok is segítenek.

Balogh Julianna
www.agyakhaza.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches