HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Honlapkészítés - ötletek

Webdesign, garanciával
Az webdesignkészítési folyamat első fázisa a veled történő konzultáció. Ezen a konzultáción felmérjük a látványtervvel kapcsolatos elvárásaidat, igényeidet. Ekkor feltérképezzük a céged eddigi arculati elemeit, színvilágát, logóját és megnézzük a névjegykártyádat is. (Persze sokszor ezek még nem állnak rendelkezésre és mi tervezzük meg a webes munka folyamán). Szóval a személyes találkozó alkalmával rögzítjuk a honlappal kapcsolatos elképzeléseidet, majd a cég meglévő marketingeszközeivel összhangban megtervezzük a weboldalt, hogy az valóban olyan legyen, amilyennek elképzelted. Mi nem előregyártott sablonokkal dolgozunk, így tökéletesen biztos lehet abban, hogy weboldala egyedi, csak a Te elképzelésidet tükröző lap lesz. Egyedülálló szolgáltatás a piacon az, hogy nálunk minden arculattervet két, egymástól független grafikus alkot meg, melynek következtébenkét különböző stílusú és hangulatú látványtervet kap kézhez, mindegyik látványtervet 3-3 színvilágban. Példként egy fehérnemű webáruház látványtervei:
 
Mint látható hat különböző alternatívából tudod kiválasztani a leginkább tetsző megoldást és még itt sincs vége! Akármelyik design vagy kombinációt választod még innentől is korlátlan, igen korlátlan konzulzáció áll rendelkezésedre. Mi egész egyszerűen nem megyünk tovább, amíg nem azt a designtervet kaptad, amit teljes mellszélességgel tudsz vállalni. Nálunk a designban sincs komprumisszum! 

● Akik ezt a megoldást már használják:

Beltex Kft.
Mediterrán Kert Kft.
Infotéka Kft.
Konzol Studió Kft.
Nehézfémöntöde Zrt.
TÜZÉPNET.HU - Pedig-Ez Kft.
Zöldkirály Kft.
Zsáki Baba Népművészeti Manufaktúra
Török Péter - Táj és Környezetépítész
Swietelsky Rt. - Relaxhome
BB TIME KFT.
Szálka 96 Kft.
Rivan-Nova Kft.
Novorin orrcsepp
Bedő Manufaktúra Kft.
One & Only Esküvői Ruhaszalon
Katti Zoób Divatház
Gartrans Budapest Kft.
Tudor Alapítvány
Enviroclean Hungary Kft.
Magyar Országos Közjegyzői Kamara
Csáky és Társa Bt.
WOOD-STOCK 2000 Bt.
Human Factor Bt.
BetonKontakt Kft.
Ágyakháza
Schmidt-Kovács Andrea
Matus Marcell Vezetői Tanácsadó Kft.
Complexlab Kft.
Duna Life Kft.
SISSI Panzió
HMM Trade Kft.
Hunicorn Kft.
Viking Zrt.
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Én alapvetően az építőiparhoz, építőanyag-kereskedelemhez értek, az Enigma Webstúdióval való közös gondolkodás során azonban elég volt az elképzeléseimet, érzéseimet elmondanom, a stúdió szakemberei mindig érzékenyen tapintottak rá a lényegre, hasznos tanácsokkal segítették tovább a munkát, ha kellett, akkor elemezték a hasonló weboldalakat és úgy adtak iránymutatást, velük mindvégig úgy éreztem, jó kezekben van a honlapom

Polgár Edit
www.tuzepnet.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches