HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Ágyakháza

Megrendelő:
Ágyakháza
Tevékenység:
Leírás:

 Az agyakhaza.hu oldal a matracok és ágyak webes értékesítésénék egyik úttörője. Már az elöző weboldal is a mi munkánk volt, de 2010.-ben egy látvány korszerűsítésre volt szükség. Ez a látvány frissítés persze magával vonta az adminisztrációs felületek továbbfejlesztését az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Az elkészült oldallal kapcsotos sikerre hangolás jegyében mi irányítottuk az agyakhaza.hu Google Adwords kampányát is.

Ügyfél vélemények:

Széles ajánlati körből választottuk ki az Enigma Webstúdiót Külön örömünkre szolgáltak a Stúdió munkatársainak magas szintű hozzáértést igazoló arculatterv-megoldásai, a folyamatos karbantartás és áruforgalom lehetősége, amelyet az Enigma által kifejlesztett speciális akció- és ajánlattételi modulok is segítenek.

Balogh Julianna
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Hosszú keresés után az Enigma Webstúdiót választottuk és teljes egészében sikerült megvalósítani elképzeléseinket. A munka során rugalmasságról, magas szakmai kvalitásról és kiváló ügyfélkapcsolati magatartásról tettek tanúbizonyságot. Weboldalunk - elvárásainkat jócskán meghaladó - sikere az Enigma Webstúdióval alkotott közös munkának köszönhető.

Szlama József
www.infoteka.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches