HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Ágyakháza

Megrendelő:
Ágyakháza
Tevékenység:
Leírás:

 Az agyakhaza.hu oldal a matracok és ágyak webes értékesítésénék egyik úttörője. Már az elöző weboldal is a mi munkánk volt, de 2010.-ben egy látvány korszerűsítésre volt szükség. Ez a látvány frissítés persze magával vonta az adminisztrációs felületek továbbfejlesztését az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Az elkészült oldallal kapcsotos sikerre hangolás jegyében mi irányítottuk az agyakhaza.hu Google Adwords kampányát is.

Ügyfél vélemények:

Széles ajánlati körből választottuk ki az Enigma Webstúdiót Külön örömünkre szolgáltak a Stúdió munkatársainak magas szintű hozzáértést igazoló arculatterv-megoldásai, a folyamatos karbantartás és áruforgalom lehetősége, amelyet az Enigma által kifejlesztett speciális akció- és ajánlattételi modulok is segítenek.

Balogh Julianna
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Már az árajánlatnál sem hittem a szememnek. Ez nem csupán árajánlat, hanem személyre szabott szaktanácsadás, sok dolgot világossá tett számomra. Őket választottam és a fejlesztés során sem csalódtam a döntésben! Számomra az Enigma a pontosság, szakértelem, ügyfélközpontúság szinonimája lett.

Kádárné Zsáki Lívia
www.magyarbaba.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches