HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Ágyakháza

Megrendelő:
Ágyakháza
Tevékenység:
Leírás:

 Az agyakhaza.hu oldal a matracok és ágyak webes értékesítésénék egyik úttörője. Már az elöző weboldal is a mi munkánk volt, de 2010.-ben egy látvány korszerűsítésre volt szükség. Ez a látvány frissítés persze magával vonta az adminisztrációs felületek továbbfejlesztését az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Az elkészült oldallal kapcsotos sikerre hangolás jegyében mi irányítottuk az agyakhaza.hu Google Adwords kampányát is.

Ügyfél vélemények:

Széles ajánlati körből választottuk ki az Enigma Webstúdiót Külön örömünkre szolgáltak a Stúdió munkatársainak magas szintű hozzáértést igazoló arculatterv-megoldásai, a folyamatos karbantartás és áruforgalom lehetősége, amelyet az Enigma által kifejlesztett speciális akció- és ajánlattételi modulok is segítenek.

Balogh Julianna
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Én alapvetően az építőiparhoz, építőanyag-kereskedelemhez értek, az Enigma Webstúdióval való közös gondolkodás során azonban elég volt az elképzeléseimet, érzéseimet elmondanom, a stúdió szakemberei mindig érzékenyen tapintottak rá a lényegre, hasznos tanácsokkal segítették tovább a munkát, ha kellett, akkor elemezték a hasonló weboldalakat és úgy adtak iránymutatást, velük mindvégig úgy éreztem, jó kezekben van a honlapom

Polgár Edit
www.tuzepnet.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches