KIEMELT REFERENCIÁINK
Ilcsi Cosmetics GmbH
Megoldások:
HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Rólunk

Kik vagyunk?

Az Enigma Webstúdiót 2000 márciusában alapítottuk. Célunk az volt, hogy olyan céget hozunk létre ami a minőségi honlapkészítés mellett korszerű internetes megoldásokkal és kiváló arculattervekkel, webdesign stílussal emelkedik ki a piacon. Fő tevékenységünk a weblapkészítés és üzemeltetés lett, de persze partnereinknek már kezdetekben szüksége volt a honlapkészítés során felmerült egyéb grafikai és marketing feladatok ellátására. Így terveztünk számos partnerünknek névjegykártyát, szórólapot, autómatricát,, ennek keretében tudunk 3D animációval felépíteni és megmozgatni termékeket, gépeket. Az utóbbi időben pedig a honlapkészítéssel szervesen egybefüggő módon foglalkozunk a keresőoptimalizálás szempontjaival, valamint menedzselünk Google Adwords, vagy Facebook hirdetési kampányokat is.

Megoldásainkat már a kezdetben is egy kulcstermék köré építettük: egy olyan alapcsomagot alakítottunk ki, ami mindent tartalmaz, amit egy kisvállalkozás induló weboldalának tartalmazni kell. Ebben a csomagban együtt kínálunk a honlapkészítésen kívűl, tárhely és e-mail szolgáltatást, biztonsági mentést, üzemeltetést, hogy minden egyben legyen, amire szükséged lehet.. Erre az alapra épülhetnek az egyedi, testreszabott fejlesztések, amik valóban sikeressé, egyedivé teheti az általunk készített honlapokat.

Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Hosszú keresés után az Enigma Webstúdiót választottuk és teljes egészében sikerült megvalósítani elképzeléseinket. A munka során rugalmasságról, magas szakmai kvalitásról és kiváló ügyfélkapcsolati magatartásról tettek tanúbizonyságot. Weboldalunk - elvárásainkat jócskán meghaladó - sikere az Enigma Webstúdióval alkotott közös munkának köszönhető.

Szlama József
www.infoteka.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches