HONLAPKÉSZÍTÉS
WEBSHOPKÉSZÍTÉS
GRAFIKA, WEBDESIGN
SIKERRE HANGOLÁS

Sikerre hangolás

Google Adwords kampánymenedzsment

Amikor egy internetező a Google keresőben rákeres egy szóra vagy kifejezésre, a jobb oldalon (sőt akár az oldal tetején, a találatok fölött is) megjelennek fizetett hirdetések (szponzorált linkek).

Fontos látnod, hogy ezek minden alkalommal olyan hirdetések, amelyek kapcsolódnak ahhoz a szóhoz, amire az internetező éppen keresett. Ezekre a hirdetésekre ugyanúgy rá lehet kattintani, mint a többi találatra. Így Te, mint hirdető pontosan azokhoz az emberekhez juttathatod el marketing üzenetedet, akik éppen a Te termékeiddel kapcsolatos szavakra kerestek, vagy éppen ilyen témában gyűjtenek információt.

Ez egy nagyon erős célzás (targetálás), hiszen a hirdetés üzenete pont a megfelelő látogatókat találja meg, a megfelelő időpillanatban, éppen mikor ez ügyben kutatnak az interneten! Ez a hirdetési módszer lényegesen hatékonyabb, mint bármilyen más hirdetési mód.


● Akik ezt a megoldást már használják:

TÜZÉPNET.HU - Pedig-Ez Kft.
One & Only Esküvői Ruhaszalon
Ágyakháza
Küldj üzenetet!
Név:
Tel:
Cégn.:
Email:
Akár üzenetet hagysz, akár telefo- nálsz, ha minket választasz, akkor a technikai hátteret 1 évig ingyen adjuk!
Ügyfélvélemények

Én alapvetően az építőiparhoz, építőanyag-kereskedelemhez értek, az Enigma Webstúdióval való közös gondolkodás során azonban elég volt az elképzeléseimet, érzéseimet elmondanom, a stúdió szakemberei mindig érzékenyen tapintottak rá a lényegre, hasznos tanácsokkal segítették tovább a munkát, ha kellett, akkor elemezték a hasonló weboldalakat és úgy adtak iránymutatást, velük mindvégig úgy éreztem, jó kezekben van a honlapom

Polgár Edit
www.tuzepnet.hu
 
Copyright © 2011 Enigma Webstúdió - Hatékony honlapkészítés
rolex replica replica watches